Projet :

Longueur

The Alucobond® cladding, light and impressive, contrasts with the neighbouring forest and the Hainaut blue-stone facings.

Glass gives a feeling of lightness and creates a permanent dialogue with the ever-present natural world.

Understatement and discretion, comfort and simplicity, stretching along its length: these are the keywords of this outstanding project.

The clean-cut lines of the upper floor make use of a light well and 25 metres of recessed lighting (KREON).

The façade onto the street is like a negation of public space: it is the signature of the Luc Spits bureau, which can be found as much in this strong statement as in the purity of the lines.

One side opens out onto the garden and the world beyond. The other side conceals the garage, which is undetectable at first sight.