Luc Spits, intérieur, cuisine, salle à manger, design, éclairage, luminaire, Molteni, Poggenpohl, Vibia

LE BOUDOIR – Penthouse aan de oevers van de Maas

LE BOUDOIR – Penthouse aan de oevers van de Maas

Als een juweel in zijn omgeving combineert dit penthouse met uitzicht op de Maasvallei, gecreëerd in de lente van 2020, nobele en natuurlijke materialen.

Net als een modern boudoir is elk detail zorgvuldig ontworpen en bestudeerd. Om de hoogte van de ruimtes te behouden en de lijnen zoveel mogelijk te vereenvoudigen, werd gekozen voor Argenta onzichtbare deuren op volledige hoogte met geïntegreerde handgreep. Deze werden geverfd in dezelfde tint als de muren en de omringende op maat gemaakte meubels, om altijd op te gaan in dit appartement van 120 m² en deze indruk van ruimte en licht te geven.

De dressing, de kleedkamers, de wasruimte en de Poggenpohl-keuken zijn 100% op maat gemaakt om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze klanten te voldoen. De opslag is geoptimaliseerd om te profiteren van de maximale functionele ruimte. Wat is er mooier bij het verhuizen van een groot huis naar een appartement, zoals het geval was bij onze klanten?

Steeds voor de eenvoud zijn speciale technieken verwerkt en verborgen: geen zichtbare ventilatieroosters, uitstekende radiator of lelijke airconditioning. Alles is geïntegreerd in de verlaagde plafonds en scheidingswanden, de luchtinlaten worden gemaakt via verzonken plinten of vanaf de bovenkant van op maat gemaakte meubels.

Ook het ontwerp van de badkamer en het sanitair was een uitdaging. De inloopdouche is van top tot teen gekleed in een XL-formaat keramiek met marmereffect, harmonieus passend bij de afwerkingsdetails in geborsteld messing.


Ondersteuning voor onze klanten vond plaats van A tot Z:

– studie van volumes en oplagen

– ontwerp van op maat gemaakte meubels

– selectie van meubels en verlichting

– keuze van bekleding voor muren en ramen

Allemaal met als doel totale harmonie voor het hele project.


Luc Spits, architecture, intérieur, sur-mesure-porte, dressing, mobilier, design

Ongeacht de grootte van uw ruimtes, we gaan alle uitdagingen op het gebied van interieurontwerp aan en geven ze de zorg die ze verdienen, met oog voor de afwerking en de minutieuze details die ons dierbaar zijn.

Volledig rapport hier te ontdekken

Photos © Caroline Dethier