Projet :

Le Cube Blanc

Alle projecten

Le Cube Blanc
Back

Plafondhoogte van 3,2 meter: ruimte genoeg voor elke ambitie

Met haar vloer van blauwe steen die naar buiten voortloopt en met haar ingebouwde ramen lijkt de keuken in de tuin over te gaan.

Het blauw van het water lijkt aan te sluiten op dat van de lucht en verruimt de horizon.

De gebogen trap lijkt wel een beeldhouwwerk .

Een huis vol contrasten, gesloten aan de straatkant en uitziend op de wereld.

Uit elk voorwerp blijkt dezelfde aandacht voor details.

Overdag in de zon en ’s avonds met kunstlicht, leven de bewoners bij de waterpartij.

Het tijdloze bureau geeft uit op de lucht en de velden.

De onbeschaamde vrijheid van een blinde gevel aan de straatkant.

Eenvoud is de ultieme verfijning – Léonard de Vinci

Glas en zuivere lijnen: de verfijnde droom.